Låssmed Kungsholmen

Din låssmed i Kungsholmen – räddaren i nöden

Låssmed i stockholm

Låssmed – ett gammalt yrke. Låset på Västerfärnebo kyrka från 1771 (Källa)

Låssmeden hör till en yrkesgrupp som vi till vardags inte ens noterar att den finns. Ändå är det ett mycket gammalt yrke, och vi finns representerade i nästan varje samhälle i landet, litet som stort. Vår låsjour är alltid redo att rycka in, om du skulle råka ut för något oförutsett.

Många av oss har någon gång i livet råkat ut för det: Du vet, den där blåsiga och regniga höstmorgonen när du är sen till jobbet. Med smörgåsen i ena handen och jackan i den andra, rusar du ut och slänger igen dörren bakom dig.

När du kommer fram till bilen inser du att nycklarna hänger kvar på kroken därinne i hallen. Tillsammans med dörrnycklarna.

Så där står du. Regnet öser ned och du är redan blöt ända in på kroppen.

Låsjour

Din låssmed i Kungsholmen är bara ett telefonsamtal bort. När som helst på dygnet, alla dagar i veckan, finns vi här – beredda att kasta oss i bilen och komma till din undsättning. Vi kan i de allra flesta fall vara hos dig senast inom X minuter efter det att du ringt till oss. Ring oss på vårt journummer 08-00 00 00.

Oberoende av var någonstans i Stockholm du bor (eller befinner dig i en nödsituation) kan du alltid få tag i en duktig låssmed. Stockholm är trots allt inte större än att vi på kort tid kan vara på plats och lösa ditt problem, vare sig det gäller att ta sig in (eller ut!), laga en krånglande dörr eller helt enkelt byta lås.

Nödsituationer

En akut situation kan slå undan fötterna på oss när som helst. Och det är ju inget vi planerar att råka ut för, så när det väl händer är det lätt att man står handfallen. Det kan handla om att man blir utelåst, eller tappar ner nycklarna genom dagvattengallret i gatan, råkar ut för ett inbrott i hemmet eller helt enkelt att låset kärvar och man inte får upp det.

En låssmed är rustad för allt detta, och mycket mer därtill. Du som kontaktar vår låsjour kan känna dig tryggt förvissad om att vi har all den erfarenhet och utbildning som krävs för att hjälpa dig på bästa sätt. Vi kan öppna alla de olika lås som finns på marknaden.

Har du till exempel haft inbrott i bostaden och låset är uppbrutet eller sönderslaget, är det viktigt att snabbt tillkalla en låssmed som kan åtgärda skadorna. Vi hjälper dig att få ordning på dörren – snabbt och smidigt kan våra låssmeder antingen reparera eller byta ut låset, samtidigt som vi åtgärdar andra skador som kan ha uppkommit.

När det inte är akut

En låssmed i Kungsholmen har många strängar på sin lyra. Förutom att rycka ut vid nödsituationer kan vi också erbjuda en mängd andra tjänster. Några exempel på detta är:

  • Tillverkning av extranycklar. Har du tappat bort nycklar, eller bara behöver nycklar till fler medlemmar av familjen? På några minuter tillverkar vi en eller flera nycklar medan du väntar. Skulle du dock misstänka att det finns nycklar ute på vift, rekommenderar vi att du byter ut låset i samtliga dina ytterdörrar för säkerhets skull.
  • Byta lås. Känner du att ditt dörrlås börjar bli till åren, och är på gränsen att bli utslitet? Eller kanske du bara vill öka säkerheten genom att uppgradera ditt lås? Förutom att ersätta det gamla med ett nytt ”vanligt” lås, kan vi erbjuda andra lösningar. Det blir allt populärare att installera digitala lås, som t.ex. kodlås eller lås som öppnas med hjälp av en nyckelbricka. Med moderna kodlås kan du till och med öppna dörren åt dina barn från distans, med hjälp av en app för mobiltelefonen.
  • Nyinstallationer. Håller du på att bygga nytt, eller kanske bygga ut huset? Eller kanske du står i begrepp att byta ut alla dörrar i huset eller lokalen? Vi hjälper dig på vägen, med allt ifrån att tillsammans med dig avgöra vilken lösning som är optimal för just dig till kostnadsfria offerter och slutligen att installera och montera alla produkter. Vi kan montera lås från alla de kända tillverkarna, som ASSA, Dorma, KABA, Fas, Abus, Habo och många andra.
  • Larm. Som komplement till ett säkert lås fungerar ett högljutt larm avskräckande på inbrottstjuven. Många gånger räcker det med att larmdekalen syns för att han eller hon ska lämna din bostad ifred.
  • Passagesystem. Många företag använder sig idag av kodlås i dörrar. På så sätt kan man ge olika personer i företaget tillträde till olika lokaler och utrymmen, och dessutom på olika tider på dygnet. Systemet styrs ofta från en dator, där man kan lägga in behörighet allt efter behov.

Allt handlar naturligtvis inte om ytterdörrar. Oavsett vilken typ av nyckel du behöver har vi lösningen. Det kan vara balkong- och fönsterlås, bil/MC-nycklar, kassaskåp, antika möbler och koffertar, postboxar och mycket annat.

Kontakta oss idag!

Vi hjälper såväl privatpersoner som stora företag och myndigheter. Inget jobb är för litet eller för stort – oavsett om du ska installera ett stort system med säkerhetsdörrar eller vill ha hjälp med ett nytt lås till vedboden är vi alltid redo att rycka in.

Ring oss för offert eller rådgivning – vårt telefonnummer är 08-00 00 00. Eller varför inte besöka oss? Du hittar oss på Nyckelgatan 123  Stockholm.

Välkommen!