Billås

 

Det finns inget mer obekväma och frustrerande än att låsa ut ur ditt fordon. Oavsett om det är efter arbetet, före en stor resa eller i mitten av en hektisk dag är det hemskt att inte kunna komma åt ditt eget fordon.

Var inte panik: Låssmed Stockholm är här för att hjälpa dig om du har blivit låst ur din bil. Sedan 1975 har vårt familjeägda och drivna företag hjälpt många förare och deras familjer går tillbaka i sitt fordon och tillbaka ut på vägen.

hjälp med att öppna bilen

Reservnyckel

Våra erfarna låssmeder har årtionden av branschupplevelse att öppna billås av alla märken och modeller. Du kan lita på oss att tillämpa de bästa verktygen och teknikerna för att hjälpa till med din specifika situation.

Sitta inte och vänta på att en vän eller familjemedlem tar med en reservnyckel. Låt våra professionella låssmedare hitta ett sätt att få dig tillbaka till ditt fordon på nolltid.

Tappade dina nycklar? Vi kan hjälpa dig direkt

Förutom vår låssmedtjänst kan viockså klippa nya bilnycklar och göra nya fjärrkontroller (beroende på fordonets märkesalder). Våra yrkesverksamma kan till och med programmera nya FAB-maskiner för att starta bilen. Oavsett om du har felplacerat din nyckel eller det har fallit ner i avloppet, kan du lita på vårt team att hjälpa till. Kontakta oss idag för bilnyckeltjänster.

 

låssmedstockholm.net